billed

Dunlopillos madrasser er lavet med 7 unikke komfortzoner. Disse er med forskellige hårdheder, alt efter hvilken støtte og aflastning hofte, lænd og skuldre har brug for. Madrassen er designet til at omfavne din krop, så du altid sover i en ergonomisk korrekt liggestilling med støtte til lænden og dybde til skuldrene.

billed

Intet materiale til sengen er ligeså fleksibelt som naturlatex. Det former sig efter kroppen, og sikrer komfort for den enkelte, uanset hvordan du ligger. Da det er så fleksibelt, egner det sig derfor rigtig godt til elevationssenge – da det nærmest svøber sig fast til elevationsbunden. 

billed

Naturlatex er et åndbart materiale. Det betyder, at du er sikret et sundt sengeklima året rundt, uden store temperatursvingninger. Derudover sørger den åbne cellestruktur også for minimal fugt og sved. Dunlopillos naturlatex sikre dig dermed en rolig søvn i et behageligt og rent sengemiljø. 

billed

Forkæl dig selv, og tænk på naturen samtidigt, ved at vælge en madras i materialer som naturen selv producerer. Dunlopillos naturlatex-kerne er blandt de mest naturlige på markedet, så man kan ligge sig til rette med ro i sindet, og uden at opleve temperatursvingninger.

billed

Alle Dunlopillos madrasser er lavet i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige. Derudover er naturlatex afvisende overfor bakterier og husstøvmider, hvilket resulterer i et rent og sundt sovemiljø.

billed

Kvalitet forpligter – naturligvis. Det betyder, at du kan være sikker på, at din Dunlopillo madras holder længe. Dette skyldes naturlatexens egenskaber, da det er kant- og formstærkt. Det gør også at madrassen holder sin form. Derfor får du hele 15 års garanti på madrassen.