Velkommen til HJEMME HOS Zebra Møbler

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Det kvalitetsbevidste møbeludvalg i Køge og Roskilde

HJEMME HOS Zebra Møbler i Køge og Roskilde finder du et kvalitetsbevidst sortiment af senge, madrasser, sofaer, lænestole, spiseborde og -stole, reoler, klædeskabe, kommoder med mere. Vi har også et stort udvalg i seniormøblerstole, sofaer og senge. Vores sortiment er udvalgt fra flere forskellige møbelproducenter – heraf mange danske – så du kan få præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv du lever hjemme hos dig.

Personlig service med erfaring og ekspertise

HJEMME HOS Zebra Møbler i Roskilde og Køge bliver du mødt med personlig service og møbelfaglig ekspertise. Vores første butik åbnede i Køge tilbage i 1979, så vi har en lang tradition og masser af erfaring fra møbelbranchen. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse og blive inspireret i vores to møbelhuse. Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring.

Inspirerende møbeludstilling ved Køge og Holbækmotorvejen

HJEMME HOS Zebra Møbler i Køge ligger i Lellinge lige vest for byen. Her finder du 1.200 m2 inspirerende møbeludstilling. Placeringen mellem Sydmotorvejens afkørsel 33 og Vestmotorvejens afkørsel 33 gør det nemt at komme hertil fra hele Østsjælland omkring Køge, Bjæverskov, Herfølge, Karise, Faxe og hele Stevns.

I Roskilde åbnede vi HJEMME HOS Zebra Møbler i 2013: 1.600 m2 butik med stort udvalg på Betonvej, midt mellem Østre Ringvej (Rute 6) og Holbækmotorvejens afkørsel 10. Her er nemt at komme til fra Frederikssund, Ølstykke, Jyllinge, Stenløse, Hedehusene og Taastrup – og Kirke Hylling og Hvalsø.

HJEMME HOS Zebra Møbler Køge | Ringstedvej 221

HJEMME HOS Zebra Møbler Roskilde | Betonvej 3

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord...
 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image