Velkommen til HJEMME HOS Zebra Møbler

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Roskildes store møbeludvalg i høj kvalitet
Velkommen HJEMME HOS Zebra Møbler i Roskilde. Her finder du et bredt sortiment af lænestole, sofaer, reoler, spiseborde og -stole, senge, madrasser, klædeskabe, kommoder med mere. Alt i høj kvalitet. Vi har også et stort udvalg i seniormøbler – både sofaer, stole og senge. Vi har udvalgt kvalitetsmøbler fra mange forskellige møbelproducenter – flere af dem danske. Vores mål er, at du her kan finde præcis de møbler, du skal bruge, og som matcher din stil og det liv, du lever hjemme hos dig.

Personlig service med erfaring og ekspertise
HJEMME HOS Zebra Møbler i Roskilde bliver du mødt med personlig service, masser af erfaring og møbelfaglig ekspertise. Gå på opdagelse og blive inspireret i vores store møbeludstilling. Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Du finder også HJEMME HOS Zebra Møbler i Lellinge lige uden for Køge.

1.600 m2 møbeludstilling ved Holbækmotorvejen
I Roskilde åbnede vi HJEMME HOS Zebra Møbler i 2013: 1.600 m2 butik med stort udvalg på Betonvej, midt mellem Østre Ringvej (Rute 6) og Holbækmotorvejens afkørsel 10. Her er nemt at komme til fra Frederikssund, Ølstykke, Jyllinge, Stenløse, Hedehusene og Taastrup – og Kirke Hylling og Hvalsø.

 

Betonvej 3 
4000 Roskilde 

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord...
 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image